MENU

 

 

SZEF KUCHNI MIŁOSZ SROKA, KTÓRY PRACOWAŁ W WIELU WŁOSKICH RESTAURACJACH, ZABIERZE WAS W KULINARNĄ PODRÓŻ PODCZAS KTÓREJ BĘDZIECIE MOGLI SPRÓBOWAĆ RYB I OWOCÓW MORZA Z RÓŻNYCH ZAKĄTKÓW ŚWIATA; FRANCUSKICH OSTRYG, WŁOSKICH CZERWONYCH KREWETEK CZY NAWET POLSKIEGO OKONIA

 

 


W celu rezerwacji prosimy o kontakt pod nr tel. 00 48 792 020 707

OYSTER BAR

MENU

WINA

KOKTAJLE

PLATER OWOCÓW MORZA

ŚNIADANIA

Zobacz kartę

 

niedziela-wtorek             9:00-22:00

środa-czwartek                9:00-23:00

piątek-sobota                   9:00-24:00

Jestem akapitem. Kliknij tutaj, by dodać własny tekst albo mnie edytować. To proste.

Żółty-przewodnik-GaultMillau-Polska.png
logo_port_royal_black-removebg-preview.p